Verzending

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt deze de volgende werkdag verwerkt bij Jan Bark. De producten worden op werkdagen verzonden en de levertijd is gemiddeld 10 werkdagen. De status van je bestelling kun je altijd opvragen via onze klantenservice, of in je persoonlijk account. Rondom nationale feestdagen is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt dan gebruikelijk.

Het verzenden van bestellingen met een verzendadres in Nederland is gratis.  Als de producten naar een adres buiten Nederland verzonden moet worden, dan zijn hier kosten aan verbonden, deze zijn afhankelijk van het afleveradres.

Aflevering

De producten worden afgeleverd op het adres dat door de klant is opgegeven. De plek kan in overleg met, en na instemming van de transporteur nader worden bepaald, mits mogelijk en in overeenstemming met de Algemene Voorwaarden. Wanneer u niet aanwezig bent tijdens de levering, bepaalt de transporteur de plek van plaatsing op het adres dat door de klant is opgegeven. Het invullen van een verkeerd of onvolledig adres tijdens het plaatsen van de bestelling, waardoor een levering retour komt of zoek raakt, is voor eigen risico. De retourkosten zullen dan ook voor rekening komen van de klant. Check dus altijd voor het bevestigen van uw bestelling de juiste adresgegevens.

Ruilen & retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u niet tevreden? Bij Jan Bark kunt u binnen 14 kalenderdagen vanuit Nederland een bestelling ruilen of retourneren. De verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling zijn voor uw eigen rekening. Producten die geruild of geretourneerd worden, dienen onbeschadigd te zijn en in de originele staat te verkeren, zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.Let op: een retour dient altijd eerst aangemeld te worden via de klantenservice. U ontvang dan van ons de retour informatie en kunt daarna uw artikel retourneren.

Vragen

Voor vragen omtrent geplaatste bestellingen, kunt u contact opnemen via het contactformulier, of bel met de klantenservice.